In hypnose achterhalen wat de oorzaak was van mijn probleem, was een bijzondere ervaring. Ik kwam uit op een gebeurtenis die ik eerder vergeten of weggestopt had. Na de hypnotherapie heb ik niet meer aan mijn trauma gedacht, herbelevingen of nachtmerries gehad. Ik voel mij opgelucht.

Kristel, 34 jr.

 

Ik dacht dat hypnose niet bij mij zou werken maar ik zakte toch diep weg. Dit is wat ik niet eerder heb ervaren. Normaal gesproken zit mijn hoofd altijd vol, maar nu was hij leeg. In hypnose werd ik geraakt en kwamen emoties los. De steen in mijn maag is verdwenen.

Bosko, 62 jr.

 

In een hypnosesessie leerde Monique mij de techniek van zelfhypnose en hoe ik deze kan toepassen. Het in hypnose zijn was voor mij echt een andere staat. Het is heerlijk zo diep ontspannen te zijn en ik pas het nu dagelijks toe. Het kost mij nu weinig moeite om in die staat van ontspanning terug te komen en dat doet mij goed. Ik ervaar meer rust en ontlading wanneer ik het nodig heb.

Brigitte, 42 jr.

 

Het verraste mij dat de oorzaak van mijn probleem zo ver in mijn verleden lag. In hypnose ging ik terug naar mijn jeugd, ik was 6 jaar oud en werd toen met de dood van een dierbare geconfronteerd. Ik had niet gedacht dat die ervaring zo'n impact op de rest van mijn leven zou hebben. Nu ik dit weet, geeft mij dat andere inzichten en meer rust. 

Anoniem, 46 jr.

 

Monique en ik gingen op zoek naar de oorzaak van het feit dat ik mij vaak wegcijfer. In hypnose gingen we terug in de tijd. Dit was een bijzondere ervaring, zeker ook wat ik daar voelde. Ik weet nu wat de oorzaak was van mijn lagere zelfvertrouwen. Sindsdien maak ik mij veel minder druk over wat anderen van mij denken. Ik voel mij nu lichter!

Shirley, 36 jr.

 

In hypnose gingen we op zoek naar wat de reden is dat ik mij in mijn opleiding niet durf uit te spreken. Op jonge leeftijd heb ik iets ingrijpends meegemaakt. Nu ik weet wat de oorzaak is en het heb kunnen helen, kan ik weer spreken in groepsverband. Wie had dat gedacht!

Anoniem, 42 jr.